Hollandish – ett spelsystem som du lätt kommer igång med

Har du hört talas om att det finns spelstrategier eller system som du kan använda dig av när du spelar roulette online? Det stämmer alldeles utmärkt, och vem som helst kan testa sig fram bland de olika strategier som finns. Kanske fungerar något av dem för dig, kanske inte, det enda sättet att få veta är att testa.

Det finns som sagt flera olika system, och ett av dem kallas Hollandish. Det är ett väldigt lätt system att förstå sig på, vilket också gör att du kan komma igång och testa det riktigt fort om du är intresserad av att upptäcka hur det fungerar.

Hollandish spelsystem på roulette

Öka med två i taget

Hollandish bygger på tanken att du börjar med en insats, och sedan höjer med två i taget om du börjar med exempelvis 1 euro. Det skulle då bli 1-3-5-7-9-11 och så vidare. Om du istället bestämde dig för att börja med 2 euro skulle du höja med fyra i taget, det vill säga 2-6-10-14-18-22 och så vidare.

Det bygger alltså på att du helt enkelt dubblar din startinsats när du höjer, vilket gör att det är enkelt att veta hur du ska börja och hur du ska gå vidare. Precis som i flera andra system är det dock bara när du förlorar som du ska höja insatsen.

Något som du dock måste känna till om du ska följa Hollandish roulettestrategi är att du inte höjer ett steg för varje förlust, utan du håller dig kvar på varje steg tre omgångar. Går du plus på en omgång, då hoppar du tillbaka till starten på sekvensen igen, det vill säga återgår till grundinsatsen.

Detta gör att Hollandish är en ganska försiktig, och därmed också ganska säker spelstrategi, där du inte behöver vara speciellt orolig att förlora stora belopp, även om det givetvis inte finns någon strategi som är helt och hållet riskfri.

Två eller fler vinster räknas som vinst

Som tidigare nämnts kör du alltså samma satsning tre gånger. Du kan alltså satsa 10 kronor på rött tre gånger. Om du vinner två eller tre gånger så räknas det som vinst, och du kliver då ner på grundinsatsen igen. Om du däremot bara vinner en gång, eller rentav förlorar samtliga gånger, då räknas det som förlust och du klättrar vidare till nästa steg på sekvensen och kör tre satsningar där.

Det hela är väldigt lätt att komma igång med, och du behöver inte veta mycket mer än så här för att starta.