Vad är egentligen tjusningen med roulette?

roulette spelareVisste du att om du adderar alla nummer på ett roulettehjul så får du fram siffran 666? Det är sant prova så får du se. Det är också därför spelet ibland har kallats för djävulsspelet. Är det bara en slump eller är det verkligen ett djävulsspel? Vad du ska tro låter jag dig avgöra, det jag kan säga är att jag älskar att spela roulette på grund av dess enkelhet och hög spänning samt möjligheten att själv sätta riskerna.

När man spelar roulette är man nämligen inte bara en typ av spelare utan många olika faktiskt då man i spelet roulette bestämmer själv hur stora ”guts” man har helt enkelt. Är man ingen stor risktagare kan man tex satsa på färg som teoretiskt sett har en återbetalning på 49,9%.

Vill man chansa mer och kunna vinna mer så kanske man satsar allt på ett enda nummer och är man varken den fega men inte heller den modigaste kan man hitta en hel del kombinationer däremellan.

En annan anledning till att roulette är ett favorit spel bland många casino spelare är för att man kan utnyttja strategier för att vinna. Det är rättare sagt ett strategiskt spel där tur spelar en roll men inte lika stor som i tex spelautomater där ingen skicklighet eller strategi kan tillämpas alls.

Oavsett om du vill veta intressanta saker om roulette, läsa om spelets historia, spela roulette på nätet med strategier eller helt enkelt lära dig fler roliga saker om spelet så kan vi varmt rekommendera http://roulette.hemsida24.se. Du kan också spela helt gratis med låtsas pengar och lära dig mer om hur spelet fungerar samt prova olika strategier helt riskfritt.